Startsida, www.afmalmborg.se - filmproduktionerUppdrag / kunder, i SverigeBilder / foto / filmKunder på 20 olika orter i Sverigefilm, filmproduktioner i SverigeFakta om webbsidor / hemsidor, producerade med genomtänkt strategi

 

Film-produktioner 2024

 

  Med texter och bilder kan vi uttrycka mycket.
 
Men ibland räcker det inte.
 
Då producerar vi digital film.

  
 

Filmproduktion, Falsterbo kyrka, på ett bröllop
 

 
 


Vi hjälper er att producera film som visar era produkter och era unika möjligheter.
 
 

Vi producerar filmer som är tagna med drönare (se exempel till höger), filmer som visar era lokaler (se Fulltofta Slott till höger), film från ert jubileum, er invigning (se Skånes Djurpark till höger) eller ert föredrag, och många andra kategorier film.

 
 
 
 
Vi kan t. ex. hjälpa er att producera en film där du som chef berättar om en produkt, eller om ert företag / er verksamhet.
 
Det skapar möjligheter för nya kunder att få bättre information. Ert företag får inte bara ett "ansikte utåt", nya kunder får även lära känna dig, och får en mer personlig kontakt.
 
 
 
Om ni har en bra produkt, gå ut och berätta om det i en film !
 
Det ökar förtroendet för er verksamhet, både hos nya kunder, hos besökare på webbsidan och hos presumtiva kunder.
 

  
Film tagen med drönare
  
Film med festlokal i Skåne: Fulltofta slott, som arrangerar bröllop, konferenser

  
Film från invigning i Skånes Djurpark, mitt i Skåne, juni 2016: "Fåret Shaun-Land" invigs. Kort film, cirka 50 sek.
 

    

 

Men...                  
...det är väl dyrt och krångligt                  
att producera en film...?                  
 

Nej, det är inte dyrt numera !
 
Med modern - och prisvärd - utrustning är det smidigt och flexibelt att producera filmer.
 
Med olika modeller av bra DV-kameror (digital videokamera), pålitliga datorer och smidiga program för filmredigering producerar vi många olika slags filmer, med en sund och måttlig budget. Lägg sedan till 15 års erfarenhet av planering, projektledning och produktion, med filmer som gjorts inom många olika branscher (se även lista med städer / orter nedan).
 
 
Hos 
www.afmalmborg.se  är vi inte belastade av stora investeringar, vi har inte köpt någon onödigt dyr utrustning, och slipper stora omkostnader.
 
I stället kan vi producera mycket kostnadseffektivt.
Här fokuserar vi mer på budskapet, informationen, och filmens innehåll än på tekniken. Era kunders behov av rätt information är viktigare än produktionstekniken.
 
Några exempel:
Det kan vara olika produkter som visas, eller intervjuer, referenser från nöjda kunder, invigningar (se film till höger), film som används på mässor eller konferenser, föredrag, konserter, körkonserter, musik-event, musikaler, upplevelser, jubileum, bröllop, dop, högtider mm.
Konferenser och kongresser är ofta värdefulla att dokumentera.
  
Att filma konserter med en kör, orkester, eller andra framträdanden är mycket tacksamt.
Här kan ni se ett exempel på en
film från en konsert med Lunds Studentsångare.
 
 
Under påsken 2012 producerade jag en film,  från en uppsättning av rockmusikalen "Jesus Christ Superstar", med en ambitiös produktion i en församling i norra Skåne.
Se några film-exempel från musikalen.

  
Se även sidan för  Film på bröllop.
 
Många filmer publiceras offentligt, på olika webbsidor.
När min kund har mer känsligt material, eller affärshemligheter, med speciella krav på sekretess, kan filmerna i stället skickas på ett USB-minne. Oavsett vilket ni väljer så är det praktiskt och effektivt att sprida en film med hög kvalitet till kunder, anställda, kollegor, vänner mm.
 
TIPS:
Ibland kan min kund önska att vi producerar 2 olika versioner av en film: en kort-version, som publiceras offentligt på YouTube, eller på
Vimeo, och en längre version, som vänder sig till en specialiserad grupp, och som kan publiceras utan att bli offentlig (det finns olika nivåer av sekretess, med olika former av lösenord).

Publicering på Vimeo har vissa fördelar, framför spridning på YouTube - detta avgörs från fall till fall.
All produktion sker i nära samarbete med kunden.

Ert företag eller er arbetsplats kanske ska arrangera en konferens, en kongress eller ett jubileum, där ni bjuder in kunder och kollegor !
Många företag uppskattar att få detta dokumenterat med professionella filmer. Det blir en värdefull del av företagets marknadsföring / digital kommunikation, och kan användas både för att informera kunder och för att marknadsföra verksamheten.

Om er chef, eller någon kollega, håller ett föredrag, som blir en riktig succé - då är det mycket värdefullt att ha detta föredrag på en proffs-film för framtida användning.
Just detta är mycket vanligt - och varje gång säger kunden: "vilken tur att du, Niklas, har fångat detta, så bra, på en film"
 
 

Ring och berätta om era idéer, så kan vi diskutera närmre vad som passar bäst för er.
 
Vill ni se fler exempel på tidigare film-produktioner? Ring, så får ni möjlighet att se några !
 
 
Niklas af Malmborg
tel. 070 - 83 244 46, 
bor mitt i Skåne, jobbar ofta i Malmö / Vellinge, Lund, Helsingborg - och ibland i Stockholm.
 

Niklas af Malmborg
har bred erfarenhet som konsult, från flera olika yrken: 30 års erfarenhet av att jobba med texter/manus (copywriter / journalist), 25 års erfarenhet som konsult, samt 18 års erfarenhet av professionell filmproduktion.

Niklas af Malmborg
har jobbat med filmproduktioner på många orter i Skåne:
Malmö / Limhamn, Lomma, Lund / Dalby, Vellinge, Höllviken, Falsterbo, Skanör, Trelleborg, Svedala, Börringe, Helsingborg / Ekeby, Kristianstad / Österslöv, Hässleholm, Ystad, Harlösa, Skurup / Svaneholms slott, Höör / Skånes Djurpark, Tjörnarp, och producerat film åt olika kunder i Stockholm och Göteborg / Onsala.

 
  
Film tagen vid brygga vid Båstad.
En nobelpristagare höll föredrag i Malmö och i Lund. Niklas af Malmborg producerade en film.Film från en konsert i Lund, med elever från LEL, Lars-Erik Larsson-gymnasiet

 

 
 
Film från invigning av en tågstation i Skåne, Tjörnarp station.
 


 

www.afmalmborg.se    Lärkgatan 30    S - 243 31 Höör     Tel.  070 - 83 244 46
Copyright © 1997-2024    Niklas af Malmborg